Mobiililava


Suurempia ulkoilmatapahtumia varten valikoimastamme löytyy nyt myös nopeasti pystytettävä mobiililava.


Olemme täydentäneet valikoimaamme kesän ulkoilmatapahtumia varten helposti siirrettävällä mobiililavalla. Lava on pystytettävissä lähes mihin tahansa tasaiseen, autolla saavutettavaan paikkaan ja sen käyttökuntoon saattamiseen menee vain n. tunti. Lava on varustettu omalla akulla joten ulkoista virransyöttöä ei tarvita pystytysvaiheessa. Lavan katon kantavuus riitt√§√§ helposti jopa lavavalaistuksen toteuttamiseen liikkuvilla valonheittimillä. Kokonaisuuteen kuuluu myös PA-siivet suurempia äänentoistoratkaisuja ajatellen.

Lavan toimitus tapahtui kesäkuussa 2020 ja se on tilattavissa 1.7.2020 jälkeen toteutuviin tapahtumiin. Lava toimitetaan aina "avaimet käteen" -ratkaisuna kuljetuksineen sekä kasaus- ja purkutöineen.Turvallisuusnäkökohdat on lavan rakenteissa huomioitu tarkasti. Lavan sivuille ja takalaitaan löytyy kaiteet jonka lisäksi taka-/sivuseinien pisaraverkot voidaan tuulisen sään yllättäessä tiputtaa sekunneissa. Tuulikuorman seurantaa varten lava on varustettu tuulimittarilla ja hämärän aikaan tapahtuvia kasauksia ja purkuja varten lavan omasta akusta virtansa saavilla työvaloilla.

Lavan tekniset tiedot:

Esiintymisalueen leveys:6 m
Esiintymisalueen syvyys:6 m
Vapaa korkeus:n. 3,8 m (etu) / n. 3,1 m (taka)
Lavapinnan korkeus:1 m
Kantavuus:500 kg / m2
Katon kuormitettavuus:1000 kg
Paino:n. 2 500 kg
Maks. tuulennopeus
(pisaraverkot kiinnitettynä):
20 m/s
Kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka samalta toimittajalta

Tapahtumatekniikan kilpailuttaminen ja tilaaminen usealta eri toimijalta on aikaavievää ja kallista. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka-alan palvelut kuten valaistuksen, äänentoiston, kuvatekniikan ja esiintymislavat yhtenä, tarpeisiisi räätälöitynä pakettina. Kerro meille tapahtumasi tarpeista lyhyellä tarjouspyyntölomakkeellamme niin teemme tarjouksen tilaisuutesi teknisestä toteutuksesta!Lähetä tarjouspyyntö!   ->