Osallistamistekniikka - DC M-WallDC M-Wall mahdollistaa tapahtumasi yleisön osallistamisen reaaliajassa ja monikanavaisesti, sosiaalista mediaa hyödyntäen tai ilman. Se on kokonaisratkaisu joka korvaa perinteiset twiittiseinät, keskusteluseinät, tekstiviestiseinät ja äänestysratkaisut yhtenäisellä kokonaisuudella jossa kaikkien osallistumiskanavien julkaisut kerätään yhteen paikkaan ja esitetään yhtenäisessä formaatissa.

Osallistujien kommentit ja julkaisut saapuvat järjestelmään lähes reaaliaikaisesti. Keskustelun moderointi on tarvittaessa mahdollista ja yksittäisiä viestejä voidaan korostaa koko näkymän kokoiseksi halutulla hetkellä.


Osallistujat voivat äänestää helposti suoraan palvelun viestinäkymän kautta mobiililaitteellaan sekä perinteisiä tekstiviestejä hyödyntäen. Tulokset esitetään reaaliaikaisesti päivittyvänä kuvaajana tapahtuman screeneillä ja valkokankailla.

Käytettävät kanavat voit valita tapahtumasi tarpeiden mukaan: osallistuminen voidaan toteuttaa ulkopuolisilta suljetusti mobiililaitteilla ja tekstiviesteillä, suosituimpien sosiaalisen median palveluiden avulla tai näiden yhdistelmällä. Mobiililaitteilla käytettävä viestinäkymä toimii laitteen selaimella eikä erillisiä sovelluslatauksia tarvita.Äänestysnäkymään on saatavissa erilaisia visualisointivaihtoehtoja ja se päivittyy reaaliaikaisesti äänestyksen edetessä. Äänestysten otsikoita ja vastausvaihtoehtoja voidaan muokata tapahtuman aikana. Palvelun moderointinäkymästä voidaan äänestyksiä käynnistää ja pysäyttää sekä tuoda äänestysnäkymä screenille.

Kaikki palvelun osat ovat ulkoasultaan kustomoitavissa asiakkaan tai tapahtuman ilmettä vastaavaksi. Erilaisia näkymiä hyödyntäen voidaan palvelulla toteuttaa myös esim. kuvaseinä tai diaesitys tapahtumaan liittyvistä some-kuvista.

Tapahtuman jälkeen tallennetut viestit ja äänestystulokset ovat helposti saatavissa järjestelmästä lukuisissa formaateissa asiakkaan jatkokäyttöä varten. Järjestelmä muodostaa myös tilastot mm. viestien määrästä ja aktiivisimmista keskustelijoista.

Toteutamme palvelun käyttöönoton tapahtumaa varten avaimet käteen -periaatteella joten teknisistä yksityiskohdista sinun ei tarvitse huolehtia. Tarvitsemme vain tiedot käytettävistä osallistumiskanavista sekä varsinaisen seinän halutusta ulkoasusta. Voimme hyödyntää tapahtumapaikan olemassaolevia näyttölaitteita tai toimittaa erillisen näytön tai valkokankaan.
Kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka samalta toimittajalta

Tapahtumatekniikan kilpailuttaminen ja tilaaminen usealta eri toimijalta on aikaavievää ja kallista. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka-alan palvelut kuten valaistuksen, äänentoiston, kuvatekniikan ja esiintymislavat yhtenä, tarpeisiisi räätälöitynä pakettina. Kerro meille tapahtumasi tarpeista lyhyellä tarjouspyyntölomakkeellamme niin teemme tarjouksen tilaisuutesi teknisestä toteutuksesta!Lähetä tarjouspyyntö!   ->