Streaming ja webcastYhä useampi tapahtuma halutaan välittää myös muille kuin tapahtumaan paikan päällä osallistuville. Välitämme tapahtumasi internetiin luotettavasti ja laadukkaasti, joko reaaliaikaisesti tai jälkikäteen katseltavina webcasteina.

Livestreamilla tavoitat myös vieraasi jotka eivät päässeet paikalle

Livestreamilla tavoitat reaaliaikaisesti myös ne vieraat jotka eivät pysty osallistumaan tapahtumaan paikan päällä. Paikan päällä tuotantokameroilla kuvattu videomateriaali lähetetään lähes reaaliaikaisesti internetin välityksellä halutulle kohdeyleisölle. Käyttämämme kansainvälinen jakeluverkosto mahdollistaa jopa kymmeniä tuhansia yhtäaikaisia katsojia ja streamaus onnistuu toki myös suoraan esim. yrityksen toimipisteiden välillä. Voimme lähettää livestriimiä myös esim. Youtuben tai Facebookin kautta.

Tapahtumassa kuvattu presentaatio voidaan webcast -palvelullamme siirtää internetiin formaatissa jossa katsoja näkee näytöllään sekä tapahtumasta kuvatun videomateriaalin että Powerpoint -presentaation samanaikaisesti korkealaatuisena. Palvelu voidaan toteuttaa sekä reaaliaikaisesti tapahtuman ollessa käynnissä tai jälkikäteen tallennettua materiaalia hyödyntäen. Katso webcast -palvelun demo tästä.

Kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka samalta toimittajalta

Tapahtumatekniikan kilpailuttaminen ja tilaaminen usealta eri toimijalta on aikaavievää ja kallista. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka-alan palvelut kuten valaistuksen, äänentoiston, kuvatekniikan ja esiintymislavat yhtenä, tarpeisiisi räätälöitynä pakettina. Kerro meille tapahtumasi tarpeista lyhyellä tarjouspyyntölomakkeellamme niin teemme tarjouksen tilaisuutesi teknisestä toteutuksesta!Lähetä tarjouspyyntö!   ->