Tapahtumatekniikka


Kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka saman katon alta

Tapahtumatekniikka on nykypäivän tapahtumissa jo lähes välttämättömyys muodossa tai toisessa. Puhujan äänen on kuuluttava, bändi tarvitsee äänentoiston, presentaatio pitää saada näkymään ja tapahtumapaikkakin kaipaisi lisää väriä...

Nämä kaikki järjestyvät yhtenä avaimet käteen -ratkaisuna. Olemme erikoistuneet yritys- ja yleisötapahtumien kattaviin tapahtumatekniikkaratkaisuihin ja meiltä saatkin tapahtumaasi valaistuksen, äänentoiston, esitystekniikan sekä esiintymislavat ammattitaidolla toteutettuna, korkealaatuisella kalustolla ja kilpailukykyisellä hinnoittelulla.

Alta pääset tutustumaan palveluvalikoimaamme yksityiskohtaisemmin.


Meiltä saat kattavat äänentoistoratkaisut tilaisuuteesi, olipa kyse seminaarin äänentoistosta, taustamusiikista, bändi-PA:sta tai ulkoilmakonsertin äänentoistosta.


Huolellisesti suunniteltu valaistus luo tunnelmaa, korostaa ja herättää mielenkiintoa. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumaasi ammattitaidolla näyttävän valaistuskokonaisuuden.


Kattavat videotekniikka-alan palvelut yksittäisistä valkokankaista ja projektoreista laajoihin monikameratoteutuksiin ja näyttäviin LED-screeneihin.


DC M-Wall mahdollistaa tapahtumasi yleisön osallistamisen reaaliajassa ja monikanavaisesti, sosiaalista mediaa hyödyntäen tai ilman.


Streaming
Välitämme tapahtumasi internetiin luotettavasti ja laadukkaasti, joko reaaliaikaisesti tai jälkikäteen katseltavina webcasteina.


Toimitamme tilaisuuteesi tukevan ja myös katseet kestävän esiintymislavan olipa kyse pienestä tai suuresta, sisä- tai ulkotilaisuudesta.