Valaistuspalvelut


Huolellisesti suunniteltu valaistus luo tunnelmaa, korostaa ja herättää mielenkiintoa. Suunnittelemme ja toteutamme tilaisuuteenne ammattitaidolla näyttävän valaistuskokonaisuuden, olipa kyse sitten yritysjuhlasta, messuosastosta, bändikeikasta tai konsertista.Lava- ja tilavalaistus luovat tapahtuman tunnelman

Sopivalla valaistuksella saadaan lisäarvoa esitykseen kuin esitykseen. Kunnollinen show-valaistus lisää bändin tai tanssiesityksen näyttävyyttä, tilaisuuden ja asiakkaan toiveiden mukaan joko perinteisillä tai liikkuvilla valonheittimillä toteutettuna. Visuaalisuus on esiintyjille yhä tärkeämpi elementti ja huolellisesti suunniteltuna tukee esityksen sanomaa.

Kevyelläkin lavavalaistuksella saadaan esiintyjät erottumaan selkeästi paremmin seminaareissa, kokouksissa ja vastaavissa tilaisuuksissa. Tapahtumatilan viihtyisyyttä saadaan myös näissä tilaisuuksissa merkittävästi parantaa hyvin suunnitellulla tunnelmavalaistuksella.

Valikoimastamme löytyy kattava valikoima lavavalaistuskalustoa kaiken kokoisiin tapahtumiin. Suunnittelemmekin aina toteutuksen tapauskohtaisesti vastaamaan asiakkaan ja tilaisuuden tarpeita.
Tilasta kuin tilasta saadaan helposti juhlava tarkoin suunnitellulla tunnelmavalaistuksella. Valaistuksen värit voidaan käyttämissämme LED-valonheittimissä valita käytännössä rajoittamattomasta väripaletista esim. asiakkaan brändivärien tai tapahtuman teeman mukaisiksi. Tilan ilmettä voidaan lisäksi elävöittää lisäämällä liikkuvaa valoa.
Kohdevalaistuksella erottuvuutta messuilla ja näyttelyissä

Messuosaston somistuksen kanssa yhteen suunnitellulla valaistuksella saadaan tuote tai palvelu erottumaan edukseen. Messuosastojen valaistuksen lisäksi toimitamme myös erilaisia trussirakenteita valaistuksen ja somisteiden ripustamiseen.


Kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka samalta toimittajalta

Tapahtumatekniikan kilpailuttaminen ja tilaaminen usealta eri toimijalta on aikaavievää ja kallista. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka-alan palvelut kuten valaistuksen, äänentoiston, kuvatekniikan ja esiintymislavat yhtenä, tarpeisiisi räätälöitynä pakettina. Kerro meille tapahtumasi tarpeista lyhyellä tarjouspyyntölomakkeellamme niin teemme tarjouksen tilaisuutesi teknisestä toteutuksesta!

Lähetä tarjouspyyntö!   ->