RekrytointiHaemme jatkuvasti tapahtumatekniikan osaajia freelancer-rekisteriimme vastaamaan kasvavan keikkamäärän tarpeisiin.

Toteutamme tekniikkaa vuosittain satoihin tapahtumiin joista suurin osa on yritystilaisuuksia. Vaikka suurin osa työntekijöistämme onkin alan kausiluonteisuudesta johtuen freelancereita, kehitämme jatkuvasti laitekantaamme ja käytäntöjämme työntekijöiltä saadun palautteen perusteella.

Työntekijöissä arvostamme teknisen osaamisen lisäksi erityisesti hyvää asennetta, joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Suurin osa toteutuksistamme sijoittuu pääkaupunkiseudulle ja erityisesti Helsinkiin.

Jos etsit työharjoittelupaikkaa, rekisteröidy freelancer-rekisteriimme ja mainitse tästä kuvauskentässä. Huomioithan kuitenkin että harjoittelu tapahtuu pääasiallisesti keikoilla joten päivittäiset aikataulut voivat vaihdella suurestikin ja osa harjoittelusta tapahtuu ilta- ja yöaikaan.

Allaolevasta painikkeesta pääset helposti lisäämään tietosi freelancer-rekisteriimme. Johtuen työntekijöiden tarpeen kausittaisesta luonteesta emme välttämättä vastaa hakemuksiin välittömästi mutta freelancer-rekisterimme kautta voit päivittää rekisterissä olevia tietojasi tai poistaa ne kokonaan milloin haluat.


Rekisteröidy freelanceriksi!   ->


Ennen 25.5.2018 meille vanhalla lomakkeella lähetetyt freelancer-hakemukset on GDPR-direktiivin voimaantulon johdosta poistettu eivätkä siten ole enää voimassa. Mikäli haluat jatkaa hakemuksesi voimassaoloa tulee hakemus tehdä rekisteröitymällä uuteen palveluun.