RekrytointiHaemme jatkuvasti tapahtumatekniikan osaajia freelancer-rekisteriimme vastaamaan kasvavan keikkamäärän tarpeisiin.

Toteutamme tekniikkaa vuosittain satoihin tapahtumiin joista suurin osa on yritystilaisuuksia. Vaikka suurin osa työntekijöistämme onkin alan kausiluonteisuudesta johtuen freelancereita, kehitämme jatkuvasti laitekantaamme ja käytäntöjämme työntekijöiltä saadun palautteen perusteella.

Työntekijöissä arvostamme teknisen osaamisen lisäksi erityisesti hyvää asennetta, joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Suurin osa toteutuksistamme sijoittuu pääkaupunkiseudulle ja erityisesti Helsinkiin.

Vakituisia työpaikkoja yrityksessämme ei ole tällä hetkellä avoinna.

Jos etsit työharjoittelupaikkaa ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella ja mainitse tästä kuvauskentässä. Huomioithan kuitenkin että harjoittelu tapahtuu pääasiallisesti keikoilla joten päivittäiset aikataulut voivat vaihdella suurestikin ja osa harjoittelusta tapahtuu ilta- ja yöaikaan.

Freelancer-rekisteri

Haemme jatkuvasti tapahtumatekniikan osaajia vastaamaan kasvavan keikkamäärän tarpeisiin. Erityisesti videotekniikan (esitystekniikka, kameratyöskentely robottikameroin ja/tai normaalilla tuotantokameralla) osaajista on tällä hetkellä pulaa.

Allaolevalla lomakkeella voit lisätä tietosi freelancer-rekisteriimme. Johtuen työntekijöiden tarpeen kausittaisesta luonteesta emme välttämättä vastaa hakemuksiin välittömästi. Voit myös merkitä hakemukseen viimeisen voimassaolopäivän jolloin olemme sinuun yhteydessä mikäli voimme tarjota sinulle töitä ennen ko. ajankohtaa.


Yhteystiedot


Nimi:

Puhelin:

Paikkakunta:

Sähköposti:Työntekijän perustiedot


Ikä:

Ajokorttiluokka / ammattipätevyys:


Työhakemuksen viimeinen voimassaolopäivä (pp.kk.vvvv):

Palkkatoive (eur/h):

Huomioithan että palkanmaksu tapahtuu lähtökohtaisesti verokortilla. Laskulla maksamme freelancereille vain poikkeustapauksissa. Toimimme näin jotta palkanmaksukäytännöt ja vastuu- ja tapaturmavakuutusjärjestelyt olisivat yhteneväiset kaikilla työntekijöillämme.

Tiedot ja taidot


Ensisijaiset osaamisalueesi (tarkenna seuraavassa kentässä):
Valaistus   Äänentoisto   Kuvatekniikka  

Vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja taidoistasi:


Hallitsemasi työkalut (esim. valotiskit, digitaalimikserit, videomikserit):


Lähetä!