Ajankohtaista - 30.12.2022

[ RSS ] RSS-syöte


Palveluvalikoimamme laajenee

30.12.2022

Suurempia kokouksia ja kongresseja varten valikoimastamme löytyy nyt myös kongressimikrofonijärjestelmä sekä tulkkauslaitteisto.


Olemme täydentäneet valikoimaamme Boschin Digital Congress Network -kongressimikrofonijärjestelmällä sekä siihen saumattomasti liittyvällä Bosch Integrus -tulkkausjärjestelmällä. Tilaisuuden tarpeista riippuen DCN-järjestelmää voidaan hyödyntää itsenäisenä kokonaisuutena jolloin kaikki äänentoisto tapahtuu pöytäyksiköiden mikrofonien ja kaiuttimien kautta tai se voidaan liittää osaksi suuremman tapahtuman äänentoistojärjestelmää.

Valikoimaamme kuuluvat myös ISO 4043:2016 -standardin mukaiset tulkkauskopit varusteineen.

Bosch Integrus -tulkkausjärjestelmä mahdollistaa simultaanitulkkauksen jopa 31 kielelle ja tulkkausäänen jakelun kielivalitsimella varustettujen pöytäyksiköiden tai langattomien infrapunavastaanottimien kautta osallistujien kuulokkeisiin. Infrapunateknologia mahdollistaa korkean äänenlaadun ja on myös erittäin tietoturvallinen: signaalin vastaanottaminen ei ole mahdollista tilan ulkopuolella.

Toteuttaessamme samanaikaisesti striimauksen tapahtumasta voidaan lattiakielen lisäksi myös tulkatut kieliversiot välittää verkkolähetykseen jolloin etäkatsojat voivat valita haluamansa kielen helposti suoraan katselusivulta.

Laitteisto toimitetaan aina kutakin tapahtumaa varten suunniteltuna kokonaisratkaisuna kasaus- ja purkutöineen sekä käyttötarkkailuineen. Asiakas voi käyttää haluamaansa tulkkipalvelua ja tarvittaessa yhteistyökumppanimme voivat järjestää paikalle tarvittavien kielien tulkit.
Kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka samalta toimittajalta

Tapahtumatekniikan kilpailuttaminen ja tilaaminen usealta eri toimijalta on aikaavievää ja kallista. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka-alan palvelut kuten valaistuksen, äänentoiston, kuvatekniikan ja esiintymislavat yhtenä, tarpeisiisi räätälöitynä pakettina. Kerro meille tapahtumasi tarpeista lyhyellä tarjouspyyntölomakkeellamme niin teemme tarjouksen tilaisuutesi teknisestä toteutuksesta!
< < Takaisin uutisotsikoihin