Ajankohtaista - 15.10.2015

[ RSS ] RSS-syöte


Dimmercity on Nenäpäivän virallinen tapahtumatekniikkakumppani

15.10.2015

Nenäpäivä Nenäpäivä-säätiön järjestämä Nenäpäivä-kampanja hankkii vuosittain varoja kehitysmaiden lasten auttamiseksi. Dimmercity on Nenäpäivän virallinen tapahtumatekniikkakumppani. Toteutimme tapahtumatekniikan kampanjan aloitustapahtumaan Kampin kauppakeskuksessa 14.10. ja olemme mukana myös Helsingin paikallistapahtumissa 5.-6.11.

Nenäpäivän visiona on Suomi, jossa jokainen edistää kehitysmaiden lasten ihmisarvoisen elämän toteutumista. Nenäpäivän tehtävänä on kerätä varoja pitkäkestoisiin kehitysyhteistyöhankkeisiin ja edistää globaalia oikeudenmukaisuutta viihteen ja yhteisen kansanliikkeen voimalla.

Nenäpäivästartti 14.10.2015 Kampin kauppakeskuksessa Nenäpäivä-kampanjan järjestää Nenäpäivä-säätiö, tuttavallisemmin Nenätoimisto, joka toimii kampanjatoimistona yhdeksälle järjestölle. Nenäpäivä-säätiön ovat vuonna 2004 perustaneet Suomen UNICEF, Suomen Punainen Risti ja Kirkon Ulkomaanapu yhdessä Ylen kanssa. Nenäpäivä-säätiön toiminnassa ovat mukana myös Fida International, Pelastakaa Lapset, Plan Suomi, Solidaarisuus, Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK ja Suomen Lähetysseura.

Valtakunnallinen Nenäpäivä-kampanja järjestetään kerran vuodessa loka-marraskuun aikana. Tänä vuonna Nenäpäivää vietetään 6.11.2015.Nenäpäivästartti 14.10.2015 Kampin kauppakeskuksessa Lisätietoa kampanjasta löytyy Nenäpäivän omilta sivuilta.


< < Takaisin uutisotsikoihin