Ajankohtaista - 7.9.2016

[ RSS ] RSS-syöte


Etsimme freelancer-tapahtumateknikoita

7.9.2016

Haemme jatkuvasti uusia ääni-, valo- ja kuvatekniikan osaajia vastaamaan kasvavan keikkamäärän tarpeisiin. Eniten töitä voimme tarjota tapahtumatekniikan moniosaajille jotka hallitsevat useampia osa-alueita.


Toteutamme tekniikkaa vuosittain satoihin tapahtumiin joista suurin osa on yritystilaisuuksia. Alan voimakkaasta kausiluonteisuudesta johtuen valtaosa työntekijöistämme on freelancereita. Tästä huolimatta kehitämme jatkuvasti käytäntöjämme ja laitekantaamme työntekijöiltä saatujen ehdotusten perusteella. Turhat välikädet asiakkaan ja teknikoidemme välillä olemme karsineet minimiin jotta tiedonkulku olisi nopeaa ja tapahtumissa toimiminen joustavaa.

Työntekijöissämme arvostamme teknisen osaamisen lisäksi erityisesti hyvää asennetta, joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tällä hetkellä tarvitsemme erityisesti kuva- ja seminaaritekniikan osaajia mutta myös ääni- ja valoteknikoille on jatkuvasti tarvetta.

Mikäli työskentely tapahtumissamme kiinnostaa, voit ilmoittautua freelancer-rekisteriimme täältä.< < Takaisin uutisotsikoihin