Ajankohtaista - 27.12.2019

[ RSS ] RSS-syöte


Loppuvuoden kalustopäivityksiä

27.12.2019

Olemme täydentäneet kalustoamme vuoden 2019 lopulla runsaasti sekä tilanneet vuoden 2020 kesäkaudelle mobiililavan.
Valo-osastolle uutta ohjauskalustoa sekä valonheittimiä

Valo-ohjausosastomme viimeisin vahvistus on Chamsysin MQ500 Stadium -valotiski jossa riittää ohjauskapasiteettia lähes kaikkiin kuviteltavissa oleviin tilanteisiin (200 DMX-avaruutta, 102 400 valonheitintä). Laitteen sisäinen visualisointi mahdollistaa myös vaikkapa valotilanteiden ohjelmoinnin tilaisuuden jo alettua - ilman että yleisö sitä huomaa. Sisäänrakennettu varavirtalähde varmistaa etteivät hetkelliset häiriöt virransyötössä aiheuta katkosta valaistuksen ohjaukseen.

Olemme myös lisänneet varastoomme entistä enemmän sekä perus-LED-heittimiä että liikkuvaa valaistusta pienistä wash-liikkuvista raskaan sarjan Martin MAC2000 -spot-koneisiin joissa riittää tehoa suurempiinkin tiloihin.Pieniä täydennyksiä kaikille osastoille

Myös äänentoistopuolelle hankittiin lisää ahkerassa käytössä ollutta DB Technologies DVX/DVA PA-kalustoa sekä Midaksen miksereitä. Kuvatekniikkapuolella valmistui näyttökalustomme päivitys kevyempään LED-taustavalaistuun 4K/FullHD -kalustoon jota löytyy nyt 75 tuumaan asti.


Kesäkaudelle 2020 uusi mobiililava

Olemme tilanneet kesän ulkoilmatapahtumia varten helposti siirrettävän mobiililavan. Lava on pystytettävissä lähes mihin tahansa autolla saavutettavaan paikkaan ja sen käyttökuntoon saattamiseen menee vain n. tunti. Lavan toimitus tapahtuu huhtikuussa 2020 ja siitä on tällä hetkellä mahdollista tehdä alustavia varauksia kesäkuusta alkaen.

Lavan lattiapinnan koko on 6m x 6m ja vapaa korkeus lähes 4 metriä. Lavan katon kantavuus riittää helposti jopa lavavalaistuksen toteuttamiseen liikkuvilla valonheittimillä. Olemme tilanneet lavaan myös PA-siivet suurempia äänentoistoratkaisuja ajatellen.


< < Takaisin uutisotsikoihin