Ajankohtaista - 14.3.2020

[ RSS ] RSS-syöte


Järjestä tapahtumasi virtuaalisesti

14.3.2020

Koronavirusepidemia on tehnyt perinteisten tapahtumien järjestämisestä toistaiseksi miltei mahdotonta. Meiltä saat ratkaisut tapahtumasi siirtämiseksi verkkoon sekä myös esiintyjien etäosallistumiseen.

Eduskunta Seminaarit, luennot, jopa bändikeikat on mahdollista järjestää poikkeuksellisten olosuhteiden aikana virtuaalisesti paikalle tuleva henkilöstö minimoiden siten että koko yleisö osallistuu tapahtumaan livestreamin välityksellä. Lähetys voidaan toteuttaa käytännössä mistä vain. Käytettävissämme on laaja valikoima ratkaisuja kuvan ja äänen välittämiseen yksinkertaisesta luentostriimauskattauksesta kokonaisvaltaiseen monikameratuotantoon. Kanavana voidaan käyttää omaa CDN-verkostoamme jolloin katselukokemus on täysin muokattavissa tai haluttaessa myös mm. Youtubea tai Facebook Liveä.

Yleisön on mahdollista osallistua virtuaalitapahtumaan kysymällä ja kommentoida sosiaalisen median tai chat-toiminnallisuuden kautta ja paikalle pääsemästä estyneet esiintyjät voivat esiintyä virtuaalitapahtumassa reaaliaikaisesti videoneuvotteluyhteyden kautta vaikkapa toiselta puolelta maapalloa.Ota yhteyttä!
< < Takaisin uutisotsikoihin