ÄänentoistopalvelutMeiltä saat kattavat äänentoistoratkaisut tilaisuuteesi, olipa kyse seminaarista, yritystapahtumasta, kongressista tai ulkoilmakonsertista. Ammattitaitoiset teknikkomme hoitavat toteutuksen suunnittelun, kaluston pystyttämisen ja purkamisen sekä huolehtivat laitteiden käytöstä tilaisuuden aikana.
Luotettava ja laadukas äänentoisto yksittäisestä puhujasta täysimittaiseen orkesteriin

Tapahtumasi tekniikkatoteutus suunnitellaan aina tapahtuman, esiintyjien ja tapahtumapaikan tarpeita vastaavaksi siten varmistaen kokonaisuuden toimivuus ja erinomainen äänenlaatu. Toteutamme konsertteihin, bändikeikoille ja muille esiintyjille ammattistandardit täyttävät äänentoistojärjestelmät bilebändeille ja taustamusiikille soveltuvista pienistä laitteistoista aina suurten klubi- ja ulkoilmatapahtumien ratkaisuihin asti.
Kokeneet teknikkomme huolehtivat käyttötarkkailusta tapahtumasi aikana siten, että ääni säilyy selkeänä sekä voimakkuus tasaisena koko tilaisuuden ajan vaikka puhujat vaihtuvatkin ja hoitavat myös bändien ja orkesterien miksaamisen.

Erityisesti seminaareja ja vastaavia tapahtumia silmälläpitäen meiltä löytyy erittäin kompakteja ja huomaamattomia ratkaisuja äänentoiston toteuttamiseen. Toimintavarmuuden takaavien säännöllisten huoltojen lisäksi laitteistomme pidetään myös ulkoisesti siistissä kunnossa soveltuen erinomaisesti yritystapahtumiin joissa visuaalinen ilme on tärkeä tekijä.

Kongresseihin ja kokouksiin joissa keskustelijoita on runsaasti ja/tai tarvitaan tulkkausta saat meiltä myös täysimittaiset kongressitekniikkaratkaisut.

Meiltä saat myös CatchBoxit, heitettävät yleisömikrofonit.

Kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka samalta toimittajalta

Tapahtumatekniikan kilpailuttaminen ja tilaaminen usealta eri toimijalta on aikaavievää ja kallista. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka-alan palvelut kuten valaistuksen, äänentoiston, kuvatekniikan ja esiintymislavat yhtenä, tarpeisiisi räätälöitynä pakettina. Kerro meille tapahtumasi tarpeista lyhyellä tarjouspyyntölomakkeellamme niin teemme tarjouksen tilaisuutesi teknisestä toteutuksesta!Lähetä tarjouspyyntö!   ->