Videotekniikka


Videotekniikka on avainasemassa nykypäivän seminaareissa ja kokouksissa ja myös muihin yritystapahtumiin saadaan näyttävyyttä liikkuvaa kuvaa hyödyntämällä. Meiltä saat tapahtumaasi kattavat kuvatekniikka-alan palvelut yksittäisistä valkokankaista ja projektoreista laajoihin monikameratoteutuksiin ja näyttäviin LED-screeneihin.

Varmistamme viestisi välittymisen - aina HD-laatuisena

Kun pelkkä esitystekniikka ei riitä, voidaan tilaisuutenne kuvatekniikkatoteutus rakentaa lukuisista eri kuvalähde- ja näyttölaitevaihtoehdoista tarpeen mukaan. Kuvamateriaalia voidaan yhdistellä reaaliaikaisesti eri lähteistä kuten miehitetyistä ja kauko-ohjattavista tuotantokameroista sekä tietokoneelta. Ammattitaitoiset teknikkomme huolehtivat videoiden ja esitysten oikea-aikaisesta ajamisesta. Seminaariesitysten apuvälineeksi olemme kehittäneet DC TimeKeeper -järjestelmän joka mahdollistaa jäljellä olevan ajan, kellonajan sekä lyhyiden viestien välittämisen esiintyjälle nopeasti ja huomaamattomasti.

Hippotizer- ja Picturall -mediaservereillä laajojenkin näyttökokonaisuuksien ja panoraamascreenien ajaminen onnistuu synkronoidusti.

Screeneille voidaan kuvata myös reaaliaikaista kuvaa, tarpeen mukaan yksittäisillä kameroilla tai vaikkapa täysimittaisena monikameratuotantona jonka kuvamateriaali voidaan samalla myös striimata ulos. Toteutus mukautetaan aina asiakkaan tarpeita vastaavaksi sillä palvelumme ja kalustomme skaalautuvat helposti yhden kameran luentotilaisuudesta yli kymmenen kameran monikameratoteutuksiin. Kalustomme kattaa normaalien tuotantokameroiden lisäksi sekä etäohjattavat PTZ/robottikamerat että erikoisratkaisut kuten pienois-, drone- ja vaijerikameratkin. Tuotantokameramme ovat myös varustettavissa langattomalla, viiveettömällä videolinkill√§ esim. haastattelujen kuvaamiseen suoraan streamiin tai screenille yleisön joukosta tai esiintyjän seuraamiseen tapahtumatilassa. Toteutamme sekä livetuotannot että tallennukset HD-laatuisina.

Tapahtuman aikana kuvatusta materiaalista voidaan tuottaa editissämme koosteita myöhempää käyttöä varten. Teemme haluttaessa myös tapahtumassa tarvittavien videomateriaalien editointi- ja koostamistyöt.


Livestreamilla tavoitat yleisösi kaikkialla maailmassa

Livestriimauksella tavoitat vieraat jotka eivät pysty osallistumaan tapahtumaan paikan päällä. Laadukkailla tuotantokameroilla kuvattu videomateriaali lähetetään reaaliaikaisesti leikattuna internetin välityksellä halutulle kohdeyleisölle.

Lue lisää streamingpalveluistamme sekä hybridi- ja virtuaalitapahtumista


Kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka samalta toimittajalta

Tapahtumatekniikan kilpailuttaminen ja tilaaminen usealta eri toimijalta on aikaavievää ja kallista. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka-alan palvelut kuten valaistuksen, äänentoiston, kuvatekniikan ja esiintymislavat yhtenä, tarpeisiisi räätälöitynä pakettina. Kerro meille tapahtumasi tarpeista lyhyellä tarjouspyyntölomakkeellamme niin teemme tarjouksen tilaisuutesi teknisestä toteutuksesta!Lähetä tarjouspyyntö!   ->


Projisoinnit ja näyttölaitteet
  • LED-screenit
  • Valkokankaat ja projektorit
  • Plasmanäyt√∂tEsitystekniikka
  • Ajojärjestelmät
  • Esityskoneet
  • Klikkerit ja esiintyjäkellot
  • Materiaalin esituotanto
Monikameratuotannot
  • Livetuotannot ja tallenteet
  • Miehitetyt ja robottikamerat
  • Livestriimaus