Streaming ja hybridi- sekä virtuaalitapahtumatYhä useampi tapahtuma halutaan välittää myös muille kuin tapahtumaan paikan päällä osallistuville. Toteutamme lähetykset broadcast-tason tekniikalla ja menetelmillä jolloin lopputulos vastaa ammattimaista TV-tuotantoa. Välitämme tapahtumasi verkkoon luotettavasti ja laadukkaasti, joko reaaliaikaisesti tai jälkikäteen katseltavina webcasteina.

Livestreamilla tavoitat yleisösi kaikkialla maailmassa

Livestriimauksella tavoitat vieraat jotka eivät pysty osallistumaan tapahtumaan paikan päällä. Laadukkailla tuotantokameroilla kuvattu videomateriaali lähetetään reaaliaikaisesti leikattuna internetin välityksellä halutulle kohdeyleisölle ja tallennetaan asiakkaalle HD-laatuisena myöhempää käyttöä varten.

Oma DCLive -striimausalustamme sekä kansainvälinen jakeluverkosto mahdollistaa jopa kymmeniä tuhansia yhtäaikaisia katsojia ja streamaus onnistuu toki myös suoraan esim. yrityksen toimipisteiden välillä. Voimme luonnollisesti lähettää livestreamia myös yleisten videoalustojen kuten Youtuben, Facebookin tai Twitchin kautta.

DCLive tukee lisäksi lukuisia edistyneitä ominaisuuksia:


Esiintyjät mukaan sijainnista riippumatta

Kehittämämme etäyhteysjärjestelmä mahdollistaa kaksisuuntaiset, reaaliaikaiset kuva- ja ääniyhteydet joilla esimerkiksi etänä olevat esiintyjät voivat osallistua tapahtumaan vaikkapa toiselta puolelta maailmaa ilman erillisiä ohjelmistoja tai erikoislaitteistoa. Myös Powerpoint-esitysten pitäminen etäyhteyden yli on luonnollisesti mahdollista ja voidaanpa järjestelmällä toteuttaa paneelikeskustelukin jossa osa keskustelijoista on paikan päällä ja osa eri paikoissa etänä. Tarvittaessa etäyhteyksiä voidaan muodostaa myös standardeja videoneuvottelulaitteistoja sekä videopuhelusovelluksia käyttäen.


Studio siellä missä tarvitaan

Siinä missä jokainen tapahtuma on omanlaisensa kokonaisuus tarvitaan sille myös sopivat puitteet. Hybriditapahtumissa toteutamme monikameratoteutuksen helposti paikan päällä olevan yleisön käyttämään tapahtumatilaan heitä häiritsemättä. Puhtaasti virtuaalisten tapahtumien osalta paikkavalinnoissa vain mielikuvitus on rajana: studio voidaan yhtä hyvin rakentaa asiakkaan omiin edustus- tai tuotantotiloihin kuin vaikkapa luonnon helmaan järvimaiseman tai aidon nuotion ääreen.

Toteutus mukautetaan aina asiakkaan tarpeita vastaavaksi sillä palvelumme ja järjestelmämme skaalautuvat helposti yhden kameran luentostriimistä yli kymmenen kameran monikameratoteutuksiin. Kalustomme kattaa normaalien tuotantokameroiden lisäksi sekä etäohjattavat robottikamerat että erikoisratkaisut kuten pienois- sekä drone- ja vaijerikameratkin. Tuotantokameramme ovat myös varustettavissa langattomalla, viiveettömällä mikroaaltolinkillä esim. haastattelujen kuvaamiseen suoraan streamiin tai screenille yleisön joukosta tai esiintyjän seuraamiseen tapahtumatilassa. Tapahtumassa käytettävä kuva- ja äänimateriaali sekä Powerpoint-esitykset saadaan liitettyä lähtevään kuvaan saumattomasti.


Kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka samalta toimittajalta

Tapahtumatekniikan kilpailuttaminen ja tilaaminen usealta eri toimijalta on aikaavievää ja kallista. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka-alan palvelut kuten valaistuksen, äänentoiston, kuvatekniikan ja esiintymislavat yhtenä, tarpeisiisi räätälöitynä pakettina. Kerro meille tapahtumasi tarpeista lyhyellä tarjouspyyntölomakkeellamme niin teemme tarjouksen tilaisuutesi teknisestä toteutuksesta!Lähetä tarjouspyyntö!   ->