Ajankohtaista - 21.2.2022

[ RSS ] RSS-syöte


Hybriditapahtuma yhdistää live- ja virtuaalitapahtuman parhaat puolet

21.2.2022

Tapahtumien järjestämisen tullessa jälleen mahdolliseksi saattaa osa potentiaalisesta yleisöstä jättää osallistumisen väliin esim. ajanpuutteen tai terveyshuolien johdosta. Hybriditapahtuma yhdistää perinteisen tapahtuman sekä virtuaalitapahtuman saumattomasti. Erityisesti seminaarit, koulutukset, mediatilaisuudet ja jopa konsertit soveltuvat erinomaisesti järjestettäväksi hybridimuotoisina.

Ammattimaisen teknisen toteutuksen merkitys korostuu hybriditapahtumassa kun sekä paikalla olevalle että virtuaalitapahtumaan osallistuvalle yleisölle halutaan tarjota mahdollisimman tasokas osallistumiskokemus. Kokonaisuuden live- ja virtuaaliosioiden täytyy toimia saumattomasti yhteen ja molempien osioiden tilaamisella yhtenä kokonaisuutena saavutetaankin yhteensopivuuden lisäksi selkeitä kustannussäästöjä kun päällekkäisyyksiä mm. logistiikassa ja henkilöstössä voidaan vähentää.

DC Eventsillä on pitkän linjan kokemus perinteisten tapahtumien tekniikkatoteutusten lisäksi virtuaali- ja hybriditapahtumista, kattava kalusto palvelemaan molempia tapahtumatyyppejä sekä oma virtuaalitapahtuma-alusta sisällönjakeluinfrastruktuureineen. Lisäksi M-Wall -keskusteluseinäratkaisumme on upotettavissa virtuaalitapahtuma-alustalle siten että he voivat osallistua samoihin keskusteluihin ja äänestyksiin kuin paikan päällä oleva yleisökin omilla puhelimillaan.

Etäyhteysjärjestelmämme avulla esiintyjät voivat myös osallistua tapahtuman ohjelmaan reaaliaikaisesti vaikkapa toiselta puolelta maapalloa ja muiden esiintyjien ja esim. paikan päällä olevan yleisön kysymykset ja kommentit välittyvät heille reaaliaikaisesti kuva- ja ääniyhteyden kautta.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous seuraavan tapahtumasi toteuttamisesta - livenä, virtuaalisena tai hybridinä!
< < Takaisin uutisotsikoihin