Case: Bio Rex


Bio Rex
Nykyisin yksityistilaisuuksiin varattava elokuvateatteri Bio Rex tarjoaa tasokkaan funkkishenkisen ympäristön erilaisille tapahtumille ja tilaisuuksille. Tila- ja palvelukonseptissa on yhdistetty kaikki oleellinen: toimiva ja persoonallinen miljöö, korkeatasoinen ravintolapalvelu ja kattava esitystekniikka.


Lasipalatsin Bio Rex on asiakkaan näin tarvitessa täydentänyt talon tekniikkaa tapahtumatekniikkapalveluillamme. Rexin teatterisali ja lämpiö ovat tarjonneet puitteet lukuisille erilaisille tapahtumille kuten seminaareille, yritysjuhlille, lehdistötilaisuuksille ja yleisötapahtumille joihin on haluttu tuoda lisää sisältöä ja näyttävyyttä erilaisilla teknisillä ratkaisuilla.

Olemme toteuttaneet Bio Rexissä tapahtumatekniikkaratkaisuja laidasta laitaan: tila- ja lavavalaistusta, äänentoistoratkaisuja, esitys- ja kuvatekniikkaa monikameratoteutuksina sekä esiintymislavoja.

Bio Rex - Yhteistyö DC Eventsin kanssa on ollut aina vaivatonta ja joustavaa. He osaavat kertoa teknisistä yksityiskohdista tavalla mitä on helppo maallikonkin ymmärtää, helpottaa näin tilaajan työtä. Voin suositella!

Tiina Partti, ravintolapäällikkö