Case: Korkeasaaren Kissojen YötKissojen Yö
Kissojen Yö on Korkeasaaren eläintarhan vuosittainen kaksipäiväinen tapahtuma jolla kerätään varoja Korkeasaaren eläintarhan ja Korkeasaaren ystävät ry:n yhteiseen AMUR-hankkeeseen, joka ponnistelee amurinleopardin ja amurintiikerin pelastamiseksi. Varat ohjataan suojelutyöhön Amurin kissapetojen omille elinalueille Venäjän Kaukoitään. Kahden illan aikana Kissojen Yössä vierailee 10 000–15 000 asiakasta.Kissojen Yönä Karhulinnan piha muuntautuu AMUR-festarien areenaksi, jolla esiintyy kumpanakin iltana 5-6 artistia nousevista musiikkitaivaan tähdistä Suomen kärkinimiin. DC Events on toiminut tapahtuman tekniikkakumppanina jo vuodesta 2010 toteuttaen tapahtuman päälavalle artistien äänentoiston, kuvatekniikan projisointeineen ja lavavalaistuksen.

Tapahtuman tuottaja Mari Lehmonen on ollut tyytyväinen kokonaisuuteen: "Artisteille on tärkeää, että tekniikka pelaa. DC Eventsiin on voinut luottaa tässä suhteessa täysin, jopa syysmyrskyssä. He ovat hoitaneet vastuualueensa huolella artistien tarpeiden varmistuksesta kasaustöihin, soundcheckiin, itse esiintymisiin, vaihtoihin ja purkuun. Aikataulut ovat pitäneet ja artisteilta on tullut äänimiehille positiivista palautetta. Asiansa osaavaa ja mukavaa porukkaa miksauspöydän takana."
Kissojen Yö
Yhteistyö aloitettiin pienimuotoisemmalla tekniikkakattauksella ja vuonna 2012 pakettia laajennettiin tapahtuman valo-teeman mukaisesti valaistuksen osalta näyttävämmäksi "festarisetiksi" jolla jatkettiin myös seuraavana vuonna.

"Kun lavalle saatiin liikkuvia valoja ja savua, tunnelma nousi ihan eri tasolle. Illan pimennyttyä näky on tosi komea, kun yleisö pomppii musiikin tahdissa ja valot viistävät ilmaa. Vaikka lavamme ei ole sieltä suurimmasta päästä, meininki on ainakin nyt kohdallaan!", Lehmonen kertoo.