Case: Siltakemmakat


Siltakemmakat
Siltakemmakat on Puumalan suurin kesätapahtuma jo vuodesta 1995. Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran kun Puumalansalmen silta avattiin virallisesti. Alun perin kertaluontoiseksi suunniteltu tapahtuma houkuttelee nykyään vuosittain tuhansia ihmisiä Puumalan kauniisiin maisemiin nauttimaan hyvästä musiikista ja tunnelmasta.


DC Events on toteuttanut tapahtuman päälavan äänentoiston ja valaistuksen vuosina 2008-2014. Tänä aikana tapahtuman lavalle on noussut joukko nimekkäitä ja musiikkityyliltään vaihtelevia esiintyjiä, mm. Katri Helena, PMMP, Cheek, Apulanta, Kaija Koo, Kotiteollisuus, Popeda, Lauri Tähkä, Poets Of The Fall...

Tapahtuma ja sen mukana myös tarvittava tekniikan määrä on kasvanut vuosi vuodelta. PA:n määrä on tuplattu, valaistuskattausta täydennetty näyttävämmäksi ja itse esiintymislavakin lisätty pakettiin. Vuonna 2013 tapahtumassa vieraili neljän päivän aikana 6500, lauantain ilmaistapahtuma mukaanlukien yli 10 000 kävijää. Artisteja neljään iltaan mahtui yhteensä 10 joten aikataulutus ja logistiikka muodostivat oman haasteensa.