Vastuu ja yksityisyydensuojaVastuu

Pyrimme pitämään WWW-sivujemme tiedot mahdollisimman ajantasaisina ja oikeellisina. Emme kuitenkaan voi antaa mitään takuuta sivujen saatavuudesta, virheettömyydestä, luotettavuudesta tai sisällöstä emmekä voi ottaa vastuuta mahdollisista kirjoitus- tai muista virheistä aiheutuneista vahingoista.

Tekijänoikeudet

Sivujen sisällön tekijänoikeudet omistaa DC Events Oy ellei toisin ole mainittu. Sisällön osittainenkin kopiointi ilman lupaa on kielletty.

Yksityisyydensuoja

Käytämme sivustollamme Google Analytics -kävijätilastointia mikäli käyttäjä on sallinut sen tarvitsemat evästeet. Mikäli haluat muuttaa sallimiasi evästeluokkia, klikkaa tästä. Sivuston kävijöistä tallennetaan normaalit tekniset lokitiedot (kellonaika, IP-osoite, referer-tieto, selaimen versio) turvallisuus- ja tilastointisyistä. Näitä lokitietoja luovutetaan kolmansille osapuolille vain viranomaisen pyynnöstä. Kaikki tilastointi tapahtuu anonyymisti eikä tietoja voida yhdistää käyttäjän mihinkään henkilö- tai yhteystietoihin.

Lähettäessäsi tarjouspyynnön tai yhteydenoton lomakkeella lähetetään antamasi tiedot sähköpostitse asiantuntijallemme. Tiedot tallennetaan asiakasrekisteriimme vasta mahdollisen tilauksen yhteydessä eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.